Vi ses på Entreprenad Live!

Äntligen är det dags för en fysisk mässa igen! Vi spänner därför bågen rejält och kommer att ställa ut en uppsjö av intressanta lösningar och spännande nyheter för er att titta på. Inte nog med det så vill vi även att ni ska få bekanta er med vår starka organisation och kommer att bemanna med personal från hela Sverige, två kollegor från Norge och även två representanter från Unicontrol (som utvecklar mjukvaran till våra L5 U3D-lösningar). Vi hoppas att alla ser fram emot detta precis lika mycket som vi.

Nyheter

Vi kommer att presentera flera spännande nyheter, bl.a. det nylanserade hjullastarsystemet L5 U3D-L och de världsunika lösningarna L5 U3D-L+ och L5 U3D-XL som vi premiärvisar på mässan. Under sommaren har vi dessutom släppt två nya manburna GNSS-mottagare, vilket innebär att vi nu har fem olika mättekniklösningar att erbjuda – något för varje behov alltså. Det kommer alltså finnas mycket nytt att titta på i vår monter.

En annan produkt som vi vill pusha för är L5 M-Pro som blivit utsedd till Best in Show – Tio i topp av tidningen Maskinentreprenören, vilket vi tycker är superkul. Den finns att beskåda både i vår monter men även hos vår återförsäljare Geofix i monter 857A.

Praktisk information

När: Torsdag 14 oktober – lördag 16 oktober

Var: Säve Depå (Holmvägen 100, 417 46 Göteborg)

Öppettider
Torsdagen den 14 oktober 10:00 – 17:00
Fredagen den 15 oktober 09:00 – 16:00
Lördagen den 16 oktober 09:00 – 15:00

Entrén till mässan är helt kostnadsfri, men alla besökare måste registrera sig. Det gör ni på denna sida https://entreprenadlive.se/formular-massa/

Vår monter hittar ni centralt inne på området, mitt emot restaurangen i monter 118.

Läs mer om våra produkter

Om L5 Navigation

L5 Navigation System AB startades 2013 och omsatte 68 miljoner SEK år 2020.

Vi hittar de mest konkurrenskraftiga produkterna på marknaden och integrerar dem i kraftfulla, flexibla system som passar både våra lokala och globala kunders dagliga arbetsflöden. 1 mars 2021 lanserade vi vår nya lösning för grävmaskiner, L5 U3D-X, ett 3D-system som har ett unikt förhållande mellan funktion/prestanda/kvalité och pris.

L5 Navigation System marknadsför egna mätutrustningar och är också stolta återförsäljare för Emlid samt maskinstyrning från Topcon Positioning Systems® och samarbetar med andra företag i branschen för att kunna erbjuda en bred produktportfölj.