Effektivisera användandet med

Utbildning

Mycket kan man lära sig med nyfikenhet och intresse, men för att få en så bra start som möjligt med din utrustning eller ta användandet till nästa nivå rekommenderar vi att välja någon av våra utbildningar.

Igångkörningsutbildning 1 tim

För dig som redan har förkunskaper och bara behöver bekanta dig med den specifika lösningen kan vi erbjuda en genomgång på 1 timme som genomförs på distans via TeamViewer eller dylikt. Ett snabbt och enkelt sätt att göra dig redo för produktion.

Leveransutbildning 4 tim

Om du saknar tidigare erfarenhet eller vill passa på att få en mer djupgående genomgång av lösningen kan vi erbjuda en utbildning som genomförs på plats i samband med leverans. Det finns även möjlighet att anpassa utbildningen till viss del och t.ex. titta på hur ni smartast använder utrustningen baserat på hur just er vardag ser ut.

Skräddarsydda utbildningar

Oavsett om det gäller utbildning av en specifik utrustning eller ett arbetsflöde kan vi göra riktade utbildningsinsatser baserat på era önskemål. Vi kommer gärna ut till ert företag eller projekt och kör utbildningen där på plats.

Vill du komma i kontakt med oss eller veta mer om något?

Skriv en rad eller två om vad du undrar över eller vilken produkt du vill veta mer om så hör vi av oss så snart som möjligt.