Presentation av region Mitt

Vi är sedan en tid tillbaka ordentligt etablerade i region Mitt med säte i Örebro. Ett tre man starkt team med stor erfarenhet av både maskinstyrning och mätning. Deras arbetsområde omfattar Dalarna, Västmanland, Örebro, Södermanland och Östergötlands län. Här nedan kan ni läsa mer om respektive medarbetare och även hitta kontaktuppgifter.

Nu närmast ser vi dessutom fram emot att ställa ut på Entreprenad Live och visa en massa intressanta nyheter och träffa alla härliga människor. Scrolla ned för mer information om mässan och vårt deltagande.

Anton Karlefors

Anton jobbar som Teknisk säljare och hanterar vår portfölj inom Maskinstyrning – Jordförflyttande maskiner och mätteknik-lösningar. Tidigare har han jobbat på Scanlaser/Leica mellan 2005-2021, först som servicetekniker/montör och sedan 2010 som teknisk säljare av maskinstyrning. Tack vare den kunskapen och erfarenheten kan han alltid hitta bästa möjliga lösning för just er verksamhet.

Kontaktuppgifter

072-528 99 11

anton.karlefors@l5navigation.com

Oskar Sköld

Oskar är Servicetekniker med lång erfarenhet av maskiner i allmänhet och maskinstyrning i synnerhet. Han kommer närmast från en liknande tjänst hos branschkollegan Leica Geosystems. Noggranna och prydliga montage samt kalibreringar med minimal avvikelse kännetecknar Oskar och hans arbete.

Kontaktuppgifter

072-528 99 15

oskar.skold@l5navigation.com

Johan Spector

Johan jobbar som regionansvarig och även affärsutvecklare inom segmentet Maskinstyrning – Jordförflyttande maskiner. Han är byggnadsingenjören som blev mättekniker på Skanska 2002 för att sen ta anställning som GPS Specialist på Scanlaser 2007. Han har varit med och introducerat maskinstyrning för många företag i Mellansverige. Förutom ett år på Sitech 2013 har han varit Scanlaser/Leica trogen i olika centrala roller fram tills han valde att börja på L5 Navigation i januari 2020.

Kontaktuppgifter

072-528 99 58

johan.spector@l5navigation.com

Läs mer om våra produkter

Anton och Johan jobbar primärt med våra maskinstyrningslösningar för jordförflyttande maskiner och mätteknikutrustningar. Där vi tack vare vår breda portfölj kan erbjuda något för alla behov. Klicka vidare nedan för att se och läsa mer om våra produkter och lösningar.

Entreprenad Live

Om L5 Navigation

L5 Navigation System AB startades 2013 och omsatte 68 miljoner SEK år 2020.

Vi hittar de mest konkurrenskraftiga produkterna på marknaden och integrerar dem i kraftfulla, flexibla system som passar både våra lokala och globala kunders dagliga arbetsflöden. 1 mars 2021 lanserade vi vår nya lösning för grävmaskiner, L5 U3D-X, ett 3D-system som har ett unikt förhållande mellan funktion/prestanda/kvalité och pris.

L5 Navigation System marknadsför egna mätutrustningar och är också stolta återförsäljare för Emlid samt maskinstyrning från Topcon Positioning Systems® och samarbetar med andra företag i branschen för att kunna erbjuda en bred produktportfölj.