Presentation av region Väst

Sedan i våras har vi en stark och kompetent närvaro i region Väst, med Peter Gustafsson som Teknisk säljare och Regionansvarig samt Gabriel Sandmark som Servicetekniker. Deras arbetsområde omfattar Västra Götalands och Värmlands län. ”Vi är väldigt nöjda över att ha fått in två så kompetenta medarbetare i en av Sveriges hetaste regioner” säger VD Martin Lindgren.

Nu närmast ser vi fram emot att ställa ut på Entreprenad Live och visa en massa intressanta nyheter och träffa alla härliga människor. Scrolla ned för kontaktuppgifter och för mer information om mässan och vårt deltagande.

Peter Gustafsson

Peter Gustafsson har ett gediget förflutet i maskinstyrningsbranschen med anställning både hos Scanlaser/Leica och Sitech/Trimble i bagaget. Senast kom han från en roll som Teknikutvecklingschef Mät på Serneke.

Ett brinnande teknikintresse kombinerat med sin erfarenhet gör att Peter alltid har förslag på dom bästa lösningar för just er verksamhet.

Kontaktuppgifter

072-528 99 04

peter.gustafsson@l5navigation.com

Gabriel Sandmark

Gabriel Sandmark har jobbat med både entreprenadmaskiner som verkstadsansvarig, som smed och även med grundförstärkning/pålning. Han förstår därför vikten av att saker och ting måste rulla för att minimera produktionsbortfall.

Utöver det har han en ständig strävan efter att göra så snygga och prydliga montage/installationer som möjligt.

Kontaktuppgifter

072-528 99 33

gabriel.sandmark@l5navigation.com

Läs mer om våra produkter

Peter och Gabriel jobbar primärt med våra maskinstyrningslösningar för jordförflyttande maskiner och mätteknikutrustningar. Där vi tack vare vår breda portfölj kan erbjuda något för alla behov. Klicka vidare nedan för att se och läsa mer om våra produkter och lösningar.

Entreprenad Live

Om L5 Navigation

L5 Navigation System AB startades 2013 och omsatte 68 miljoner SEK år 2020.

Vi hittar de mest konkurrenskraftiga produkterna på marknaden och integrerar dem i kraftfulla, flexibla system som passar både våra lokala och globala kunders dagliga arbetsflöden. 1 mars 2021 lanserade vi vår nya lösning för grävmaskiner, L5 U3D-X, ett 3D-system som har ett unikt förhållande mellan funktion/prestanda/kvalité och pris.

L5 Navigation System marknadsför egna mätutrustningar och är också stolta återförsäljare för Emlid samt maskinstyrning från Topcon Positioning Systems® och samarbetar med andra företag i branschen för att kunna erbjuda en bred produktportfölj.