Äntligen dags för Svenska Maskinmässan!

Efter långa 4 års uppehåll är det till slut dags för Svenska Maskinmässa igen, som vi har längtat. Vi ser extra mycket fram emot dessa dagar då det är första gången vi är på plats för att visa upp våra uppskattade lösningar inom maskinstyrning och mätning. Sen vill vi givetvis att ni ska få träffa så många som möjligt av våra kompententa medarbetare också, därför ställer vi upp med ett riktigt starkt lag. Ni kommer även kunna lyssna på våra tankar kring digitalisering inom bygg- och anläggningsbranschen när Johan Spector från oss deltar i en paneldiskussion som sänds från Livestudion på området torsdagen den 2 juni mellan 15:45 – 16:15.

Nyheter

Utöver våra befintliga maskinstyrningslösningar inom L5 U3D-serien kommer vi att ha världspremiär för L5 U3D-S. Som enkelt förklarat är en lättbegriplig fältapp för handhållen GNSS-mätning, med samma användarfokuserade gränssnitt som övriga U3D-lösningar.

Inte nog med det kommer vi att utöka med stöd för ytterligare en maskintyp i U3D-serien. Kom in i vår monter så berättar vi mer om det.

Praktisk information

När: Torsdag 2 juni – lördag 4 juni

Var: Solvalla (Travbanevägen 1, Bromma)

Öppettider
Torsdagen den 2 juni 09:00 – 17:00
Fredagen den 3 juni 09:00 – 17:00
Lördagen den 4 juni 09:00 – 15:00

Entrén till mässan är helt kostnadsfri, men alla besökare måste registrera sig. Det gör ni på denna sida https://invitepeople.com/events/24136

Vår monter hittar ni vid en av ingångarna i anslutning till demoområdet i västra delen av travbanan, i monter S:01A.

Läs mer om våra produkter

Om L5 Navigation

L5 Navigation Systems AB startades 2013 och omsatte 68 miljoner SEK år 2020. Med ca 30 medarbetare i Sverige och verksamhet även i Norge och Finland är vi en trygg samarbetspartner.

Vi hittar de mest konkurrenskraftiga produkterna på marknaden och integrerar dem i kraftfulla, flexibla system som passar både våra lokala och globala kunders dagliga arbetsflöden. 1 mars 2021 lanserade vi vår nya lösning för grävmaskiner, L5 U3D-X, ett 3D-system som har ett unikt förhållande mellan funktion/prestanda/kvalité och pris. Som sedan har utökats med L5 U3D-L och L5 U3D-XL för hjullastare resp. grävlastare.

Vi marknadsför egna mätutrustningar och är också stolta återförsäljare för Emlid samt maskinstyrning från Topcon Positioning Systems® och samarbetar med andra företag i branschen för att kunna erbjuda en bred produktportfölj.