Besök oss på Elmia Wood!

Vill du ha stenkoll på dina fastighetsgränser? Mäta in och dokumentera avvikelser med cm-noggrannhet? Planera optimala sträckningar av t.ex. skogsbilvägar? Då bör du besöka vår monter.

Produkter

Vi tror på att alla yrkesverksamma med behov av hög positioneringsnoggrannhet ska ha tillgång till det och vi möjliggör det genom en väl avvägd balans mellan pris och prestanda. Nedan kan du läsa om några av produkterna som vi kommer att visa.

L5 M-Tab RTK

En extremt smidig följeslagare i form av en Androidbaserad ruggad tablet för positioneringsnoggrannhet ned till 5 cm utan några andra tillbehör. Den kan antingen kan köpas helt ren, för användning tillsammans med egen fältapp, eller i ett paket med vår fältapp SurPad. I SurPad kan du bl.a. ladda in fastighetskartor och andra typer av geografisk information i dom vanligaste filformaten. Det går givetvis även att mäta in och lagra positioner. Samt t.ex. få ut areor och längder direkt i fält.

Emlid Reach RS2

Emlid

Är du i behov av ännu lite bättre noggrannhet kan Emlid Reach RS2 vara ett alternativ, som då monteras på en traditionell lodstav. En riktigt vass GNSS-mottagare till ett riktigt attraktivt pris. Fältappen Reachview 3 medföljer utan extra kostnad och kan köras på valfri Android eller iOS-enhet, med den kan du göra enklare inmätning och utsättning. Annars erbjuder vi även kompletta paket med tablet och fältappen SurPad för användare som behöver mer funktionalitet.

Praktisk information

När: Torsdag 2 juni – lördag 4 juni

Var: ElmiaWood, 567 92 Vaggeryd

Öppettider
Torsdag 2 juni: 09.00 – 17.00
Fredag 3 juni: 09.00 – 17.00
Lördag 4 juni: 09.00 – 16.00

Köp dina biljetter här https://www.elmia.se/wood/for-besokare/biljetter/

Vi står i monter 712 som ligger i Drone Zone.

Läs mer om våra produkter

Om L5 Navigation

Vi på L5 Navigation Systems AB är ett företag som utvecklar och återförsäljer positioneringslösningar för alla typer av uppdrag och branscher, så som:

  • Byggande av hus
  • Anläggning av väg och järnväg
  • Värme, vatten och avlopp
  • El, tele och fiber
  • Skoglig verksamhet

Tack vare vår expertis inom maskinstyrning och olika typer av GNSS-mätning har vi förståelsen som krävs för att kombinera de bästa och mest prisvärda lösningarna på marknaden, och på så vis skapa maximal kundnytta till rätt pris. Merparten av våra anställda har dessutom praktisk erfarenhet från användarsidan och förstår verkligen hur saker och ting fungerar i praktiken. Med ca 30 medarbetare i Sverige och verksamhet även i Norge och Finland är vi en trygg samarbetspartner.