Nöjd kund-garanti!

L5 U3D-serien

Jämför på riktigt!

Vi förstår att det kan vara svårt att välja maskinstyrningslösning. Därför erbjuder vi nu nöjd kund-garanti till dig som blir ny användare hos oss! Det spelar ingen roll om du funderar på system till grävmaskin, hjullastare, grävlastare eller bandschaktare – vi erbjuder L5 U3D-system till samtliga dessa maskintyper. Läs mer längre ned.

I korthet innebär det att du som ny användare har möjlighet att verkligen testa och utvärdera systemet under en hel månad och om du mot förmodan inte är nöjd så kommer vi ut och plockar av det helt gratis. Se fullständiga villkor längst ned på sidan.

Vi tror och hoppas givetvis att du kommer vilja köra vidare och då behöver du inte göra någonting. Vilket faktiskt ger dig ytterligare en fördel, du har nämligen möjlighet att nyttja systemet i två månader innan det behöver betalas.

Exempel på vad befintliga kunder säger:

”L5’s system är snabbt, man behöver aldrig vänta. Bara att sätta ned skopan så har man höjderna direkt.”

”Mjukvaran är mycket enkel att förstå.”

”Supporten är verkligen toppklass. Ringer man er så har ni alltid ett snabbt svar.”

”Prisvärda system.”

”Jämfört med andra system är L5’s lösningar mycket mer användarvänliga.”

L5 U3D-X

Med över 700st levererade system är det här en lika beprövad som uppskattad lösning för grävmaskiner. Blixtsnabba sensorer och överlägsen GNSS-prestanda tack vare licenser för samtliga satellitsystem.

Prisexempel på komplett system till bandgående grävmaskin inkl. 1 års Funktionsavtal: 268 900:-

L5 U3D-L+

Hjullastarsystemet som finns i två varianter.
Instegsmodellen U3D-L där GNSS-antennerna monteras på främre delen av maskinen, normalt med maströr på lysholkarna.
Den mer avancerade modellen U3D-L+ där vi erbjuder takmonterade GNSS-antenner för att inte störa sikten och samtidigt ge maximal prestanda.

Prisexempel på komplett system U3D-L inkl. 1 års Funktionsavtal: 252 900:-

L5 U3D-XL

Marknadens förmodligen mest integrerade system för grävlastare med fullt stöd för både elegant och grävsväng. Du växlar enkelt med en knapptryckning mellan grävaggregat och lastare för smidigast möjliga användarupplevelse.

Prisexempel på komplett system inkl. 1 års Funktionsavtal: 392 000:- (om du har en Huddig i Rail-utförande kan du räkna bort 34 400:-)

L5 U3D-DG

Precis som U3D-L finns bandschaktarsystemet i två varianter.
U3D-DG med antennerna på maströr monterade på bladet.
U3D-DG+ med antennerna på taket.

Prisexempel på komplett system U3D-DG inkl. 1 års Funktionsavtal: 241 000:-

Om L5 Navigation

L5 Navigation Systems AB är ett företag som utvecklar och återförsäljer positioneringslösningar för alla typer av uppdrag och branscher. År 2022 omsatte vi drygt 120 MSEK i Sverige. Vi har även verksamhet i Norge och Finland.
Tack vare vår expertis inom maskinstyrning och olika typer av GNSS-mätning har vi förståelsen som krävs för att kombinera de bästa och mest prisvärda lösningarna på marknaden, och på så vis skapa maximal kundnytta till rätt pris. Merparten av våra anställda har dessutom praktisk erfarenhet från användarsidan och förstår verkligen hur saker och ting fungerar i praktiken.

Kontakta oss

Med personal från Jokkmokk i norr till Malmö i söder är vi alltid nära dig.

Vill du hellre att vi hör av oss?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort!

*Villkor

Om du vill nyttja vår nöjd kund-garanti och returnera ett system är det viktigt att förstå hur denna garanti fungerar.

Begränsningar och undantag

  • Garantin gäller endast nya användare som i dagsläget inte har tillgång till ett likadant L5 U3D-system inom företaget. D.v.s. om företaget har t.ex. 2st L5 U3D-X grävsystem går det inte att nyttja till ett tredje. Däremot går det bra om ni vill prova att utrusta en annan maskintyp; hjullastare (U3D-L), grävlastare (U3D-XL) eller bandschaktare (U3D-DG).
  • Ett system får vid återlämnade inte på något vis vara defekt eller onormalt slitet/smutsigt. Exempel på onormalt slitage efter en månads användning är större repor och andra synliga skador eller att komponenter utsatts för större mängder smörjfett/oljor etc. Däremot är normalt slitage och lättare smuts fullt godtagbart.
  • Demontage av systemet sker i mån av tid.

Måste det vara något speciellt skäl till att jag lämnar tillbaka systemet?

Nej, men vi kommer givetvis efterfråga vad det beror på för att kunna ta med i produktutvecklingen framgent eller för att ge dig råd om hur du kan hitta andra sätt att få ut det du önskar av systemet.

Hur lämnar jag tillbaka ett system?

Kontakta ansvarig säljare och meddela att du önskar nyttja nöjd kund-garantin. Därefter återkommer säljaren med förslag på tid för gemensam avsyning och kunskapsåterföring. Antingen samtidigt eller vid ett senare tillfälle enl. ök. kommer en servicetekniker ut och plockar av systemet.

Måste jag/mitt företag betala något?

Nej, vi skapar en faktura med 60 dagars betaltid när montaget görs och så länge systemet är fullt fungerande och inte är mer än normalt slitet/smutsigt vid återlämnande krediterar vi hela fakturan och det kostar ingenting. Om något är defekt eller behöver ersättas av annan anledning debiteras ni med självkostnadspris.