Entreprenad Live 2023

Entreprenad Lives idé är att skapa starka regionala mässor för proffs inom bygg- och anläggningsbranschen med fokus på entreprenad och bestående av utställning, provkörning, seminarier och upplevelser. Det skall vara enkelt för köparna att enkelt och kostnadseffektivt få överblick över branschens leverantörer och att kunna fatta bra underlag för köp och investeringar.

Entrén till mässan är helt kostnadsfri, men alla besökare måste registrera sig.

Praktisk information

När: Torsdag den 7 september – Lördag den 9 september

Var: Entreprenad Live (Samgräv Recycling), Grepetjärn 101, 438 92 Härryda

Öppettider
Torsdag 7 september: 10:00 – 17:00
Fredag 8 september: 09:00 – 16:00
Lördag 9 september: 09:00 – 15:00

Ni hittar oss i monter 455.

Våra produkter och lösningar

Vi kommer att visa upp stora delar av vårt sortiment, främst inom maskinstyrning för jordförflyttande maskiner och mätteknik men även lösningar för specialmaskiner.

Utöver det pratar vi gärna om annan ny teknik och t.ex. monitorering, d.v.s. hur man enkelt och kan sätta upp system med olika typer av sensorer som helt automatiserat kan mäta t.ex. rörelser eller volym på upplag – både i realtid men även över längre tid.

Menzi Muck på plats i montern!

Med stor glädje kan vi även meddela att vi kommer att ha en av Martins Schaktservice’s Menzi Muck’ar i vår monter. En riktigt speciell maskin med stort användningsområde.

L5 U3D-X

Maskinen är utrustad med grävsystemet L5 U3D-X som kompletterats med en lasersensor för att hela tiden ha rätt position på skopan oavsett läge på teleskopstickan.

Ansvarig på plats

Om ni har frågor eller önskemål inför Entreprenad Live 2023, t.ex. om ni vill se någon specifik produkt eller få en genomgång av en speciell funktion vänligen kontakta nedanstående.

Christofer Hesselgard
Regionansvarig säljare Syd
E-post: christofer.hesselgard@l5navigation.com
Telefon: 072-528 99 07

Kontaktuppgifter till övriga på företaget hittar ni här.

Intresserad av andra evenemang vi kommer att finnas representerade på? Klicka på knappen nedan för att komma till en översikt.