Load Up North 2024

Den enda entreprenadmässan i sitt slag norr om Stockholm där kostnadseffektiva möten mellan säljare och inköpare skapas. Det här är en mötesplats för branschen, framtida investeringar och rekryteringar i en av landets just nu hetaste tillväxtregioner. Mångmiljardinvesteringar har skapat och kommer att ge ett stort behov av nya maskiner och mer personal.

Boka din entrébiljett – helt kostnadsfritt!

Praktisk information

När: Torsdag den 29 augusti – Lördag den 31 augusti

Var: Boden Arena, Flygfältsvägen 31, 961 43 Boden

Öppettider
Torsdag 29 augusti: 09:00 – 17:00
Fredag 30 augusti: 09:00 – 17:00
Lördag 31 augusti: 09:00 – 15:00

Vi står i monter 4001.

Våra produkter och lösningar

Vi kommer att visa upp stora delar av vårt sortiment, främst inom maskinstyrning för jordförflyttande maskiner och mätteknik men även lösningar för specialmaskiner.

Utöver det pratar vi gärna om annan ny teknik och t.ex. monitorering, d.v.s. hur man enkelt och kan sätta upp system med olika typer av sensorer som helt automatiserat kan mäta t.ex. rörelser eller volym på upplag – både i realtid men även över längre tid.

Representanter från vårt dotterbolag Geofix AB kommer också finnas på plats.

Ansvarig på plats

Om ni har frågor eller önskemål inför Load Up North 2023, t.ex. om ni vill se någon specifik produkt eller få en genomgång av en speciell funktion vänligen kontakta nedanstående.

Mattias Hedström
Regionansvarig säljare Norrland
E-post: mattias.hedstrom@l5navigation.com
Telefon: 070-618 03 98

Kontaktuppgifter till övriga på företaget hittar ni här.

Intresserad av andra evenemang vi kommer att finnas representerade på? Klicka på knappen nedan för att komma till en översikt.