Varmt välkommen!

Vi på L5 Navigation och vårt dotterbolag Geofix öppnar vår andra expressbutik. Tidigare i år öppnade vi en expressbutik på vårt huvudkontor i Luleå och det har varit en succé.
Tack vare bredden i vårt och Geofix’s sortiment finns det något för alla typer av yrkesproffs – allt från märkfärg, stakkäppar och rotationslaser till avancerad monitoreringsutrustning. I våra expressbutiker kommer vi ha ett noggrant utvalt sortiment.

Det här är en del av det stora arbetet som pågår för att du som kund ska få en så smidig och sömlös upplevelse som möjligt – oavsett om du handlar av oss på L5 Navigation eller vårt dotterbolag Geofix. Tillsammans erbjuder vi en rikstäckande organisation och marknadens bredaste utbud av utrustning och tillbehör inom mätning.

Vi står redo att ta emot dig!

Christofer Hesselgard kommer att ansvara för butiken i Löddeköpinge och det är honom samt några kollegor från både L5 och Geofix som ni kommer att träffa under invigningen. Kom och häng med oss under eftermiddagen, få någonting att äta, mingla med kollegor i branschen och ta en närmare titt på L5 Navigation och GeoFix´s sortiment.

Ser fram emot att ses 26 juni! 

Datum och plats
När: Onsdag den 26 juni, kl. 11.30 – 16.00
Var: L5 Navigation, Transportvägen 16, 246 42 Löddeköpinge

Vi har släppt maskinstyrning med automatik för hjullastare!

L5 U3D-LA ger dig kraften att med en knapptryckning aktivera automatiken och låta systemet ta över lastarmshydraliken.

Kundberättelse Vollenweider Entreprenad AB

Låt dig inspireras av hur Vollenweider Entreprenad AB drar full nytta av både maskinstyrning & manburen GNSS-utrustning.