Geodesidagarna 2024

Geodesidagarna är en mässa kombinerad med intressanta föredrag, seminarier och workshops för företag och verksamma inom mätbranschen. Du som besökare kommer även att erbjudas olika utbildningspass.
Eventet är den naturliga mötesplatsen i branschen och här träffar besökarna kollegor, samarbetspartners och er leverantörer förstås!

Save the date!

Praktisk information

När: Onsdag den 31 januari – Torsdag den 1 februari

Var: Clarion Hotel Umeå

Öppettider
Onsdag 31 januari: 09:30 – 18:00
Torsdag 1 februari: 08:30 – 14:30

Våra produkter och lösningar

Vi kommer främst att visa upp våra lösningar inom mätteknik där vi erbjuder ett fullvärdigt sortiment till riktigt attraktiva priser.

Utöver det pratar vi gärna om annan ny teknik och t.ex. monitorering, d.v.s. hur man enkelt och kan sätta upp system med olika typer av sensorer som helt automatiserat kan mäta t.ex. rörelser eller volym på upplag – både i realtid men även över längre tid.

Ansvarig på plats

Om ni har frågor eller önskemål inför Geodesidagarna 2024, t.ex. om ni vill se någon specifik produkt eller få en genomgång av en speciell funktion vänligen kontakta nedanstående.

Mattias Malmsten
Supportansvarig | Applikationsingenjör Mätteknik
E-post: mattias.malmsten@l5navigation.com
Telefon: 072-528 99 49

Kontaktuppgifter till övriga på företaget hittar ni här.

Intresserad av andra evenemang vi kommer att finnas representerade på? Klicka på knappen nedan för att komma till en översikt.