Byggmässan 2023

Träffa över 100 utställare på Byggmässan Göteborg. Här presenterar ledande leverantörer produkter, material och smarta innovationer. Du kan förvänta dig en djupdykning i våra fokusområden; Digitalisering, Hållbarhet & Kompetensförsörjning. Med kvalitativa möten, seminarier och utbildningar uppfyller mötesplatsen branschens behov för en hållbar, expansiv och innovativ framtid.

Boka din entrébiljett idag – helt kostnadsfritt för alla verksamma i bygg och anläggningsbranschen!

Praktisk information

När: Onsdag 26 april – torsdag 27 april

Var: Krutvägen 2-4, 415 28 Göteborg

Öppettider
Onsdag 26 april: 09.00 – 17.00
Torsdag 27 april: 09.00 – 16.00

Vi står i monter F26

Våra produkter och lösningar

Vi kommer primärt att visa upp vår portfölj inom affärsområdet mätteknik, vilken i huvudsak innefattar manburen GNSS-utrustning för inmätning och utsättning.

Utöver det så visar vi även ny teknik, så som en robothund för t.ex. scanning och inspektion. Vi pratar gärna om monitorering också, d.v.s. hur man enkelt och helt automatiserat kan sätta upp system med olika typer av sensorer som kan mäta rörelser – både i realtid men även över längre tid.

Ansvarig på plats

Om ni har frågor eller önskemål inför evenemanget, t.ex. om ni vill se någon specifik produkt eller få en genomgång av en speciell funktion vänligen kontakta nedanstående.

Peter Gustafsson
Regionansvarig Väst
E-post: peter.gustafsson@l5navigation.com
Telefon: 072-528 99 04

Kontaktuppgifter till övriga på företaget hittar ni här.

Intresserad av andra evenemang vi kommer att finnas representerade på? Klicka på knappen nedan för att komma till en översikt.