Bergdagarna 2024

Som deltagare på Bergdagarna har du en fantastisk möjlighet att träffa nya och gamla vänner i samma eller närliggande bransch. Det är just det som är poängen med att delta. Att lära av andra och varandra. Även om det kan kännas viktigt att lyssna på alla föreläsare är det ännu viktigare att du sätter dig bredvid någon du kanske vill lära känna, vidga ditt nätverk och låta andra lära känna dig.

Gå runt på den anslutande utställningen. Ställ frågor och var nyfiken. Utställarna är där för att dom vill dela med sig till dig, kanske veta vem du är för en framtida anställning men också sälja sina produkter om du är en potentiell kund.

Praktisk information

När: Tisdag den 19 mars – Onsdag den 20 mars

Var: Cirkus Arena, Stockholm

Tider
Tisdag 19 mars: 09:00 – 16:30 (mingelbuffé på kvällen)
Onsdag 20 mars: 08:30 – 16:15 (middag på kvällen)

Våra produkter och lösningar

Vi kommer primärt att visa upp vår portfölj inom affärsområdet specialmaskiner, vilket innefattar maskinstyrningssystem/hålnavigering för borriggar, pålkranar etc.

Utöver det så visar vi även det senaste inom mätteknik, så som manburen GNSS-utrustning och relevant mjukvara.

Ansvarig på plats

Om ni har frågor eller önskemål inför evenemanget, t.ex. om ni vill se någon specifik produkt eller få en genomgång av en speciell funktion vänligen kontakta nedanstående.

Tommy Dovenklef
Regionansvarig Specialmaskiner
E-post: tommy.dovenklef@l5navigation.com
Telefon: 072-528 99 09

Kontaktuppgifter till övriga på företaget hittar ni här.

Intresserad av andra evenemang vi kommer att finnas representerade på? Klicka på knappen nedan för att komma till en översikt.