Vi söker Teknisk säljare & support i region Syd

L5 Navigation Systems AB är ett rikstäckande flexibelt och innovativt företag inom positionering och maskinkontroll i bland annat anläggningsbranschen.

Vi är inne i en expansiv fas och söker nu en Teknisk säljare med supportansvar som kommer bli en del av ett team med arbetsområde i region Syd som i stora drag innefattar Skåne, Blekinge, Kronoberg, Kalmar och Jönköpings län. Arbetet innebär dagliga resor med din tjänstebil alternativt arbetsfordon, ibland krävs övernattningar. Uppgifterna är koncentrerade till Support och Försäljning av våra maskinstyrningslösningar i L5 U3D-serien samt vår mätteknikportfölj med L5 U3D-S i spetsen. Vi tror att du har arbetat i väg- och anläggningsbranschen, kanske som mättekniker eller med entreprenadmaskiner, samt bor centralt eller i södra delen av Skåne län.

Din profil:

  • Erfarenhet av mätning och/eller maskinstyrningssystem är meriterande
  • Kundorienterad och serviceinriktad
  • Teknikintresserad
  • Målmedveten och noggrann
  • Grundläggande mekaniska kunskaper
  • Grundläggande elkunskap
  • Grundläggande datorkunskap

Löpande rekrytering.

Tjänsten är en heltidstjänst. Lön efter överenskommelse. Tillträde efter överenskommelse.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Joachim Edström på tel: 072-528 99 96 eller via mail: joachim.edstrom@l5navigation.com

Du är välkommen med din ansökan och CV till: rekrytering@l5navigation.com

Om L5 Navigation

L5 Navigation System AB startades 2013 och omsatte ca 90 miljoner SEK 2021.
Vi hittar de mest konkurrenskraftiga produkterna på marknaden och integrerar dem i kraftfulla, flexibla system som passar både våra lokala och globala kunders dagliga arbetsflöden. 1 mars 2021 lanserade vi vår nya lösning för grävmaskiner, L5 U3D-X, ett 3D-system som har ett unikt förhållande mellan funktion/prestanda/kvalité och pris.
L5 Navigation System marknadsför egna mätutrustningar och är också stolta återförsäljare för Emlid samt maskinstyrning från Topcon Positioning Systems® och samarbetar med andra företag i branschen för att kunna erbjuda en bred produktportfölj.