Vi söker Teknisk säljare & support i region Mitt

L5 Navigation Systems är ett rikstäckande flexibelt och innovativa företag inom positionering och maskinkontroll i bland annat anläggningsbranschen.

Vi är inne i en expansiv fas och söker nu en Teknisk Säljare med supportansvar som kommer bli en del av ett team med arbetsområde i Region Mitts södra del, https://www.l5navigation.se/regioner. Arbetet innebär dagliga resor med din tjänstebil alternativt arbetsfordon, ibland krävs övernattningar. Uppgifterna är koncentrerade till Försäljning, Support och Service av våra maskinstyrningslösningar i L5 U3D-x serien samt vår mätteknikportfölj med L5 U3D-S i spetsen.

Försäljningen bedrivs som fysiska kundbesök med demonstrationer av våra produkter samt deltagande på mässor och öppna hus. Till viss del förekommer också uppsökande verksamhet via telefon.
Support sker till största del som fjärrsupport via dator och telefon men kan också innebära fältuppdrag, ibland i form av leveransutbildning.  
Serviceuppdrag är oftast av enklare karaktär och utgör minsta delen bland arbetsuppgifterna. Vi erbjuder således en flexibel tjänst med stort eget ansvar.

Vi tror att du har arbetat i väg och anläggningsbranschen tidigare, kanske som mättekniker eller med entreprenadmaskiner. Placeringsorten är Linköping och vi tror att du bor i Östergötland eller norra delarna av antingen Kalmar eller Jönköpings län.

Din profil:

  • Kundorienterad och serviceinriktad
  • Teknikintresserad
  • Målmedveten och noggrann
  • Grundläggande mekaniska kunskaper
  • Grundläggande elkunskap
  • Grundläggande datorkunskap
  • Erfarenhet av Mätteknik och eller gräv- GPS-system är meriterande

Löpande rekrytering.

Tjänsten är en heltidstjänst. Lön efter överenskommelse. Tillträde: efter överenskommelse

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Spector på tel: 072-528 99 58, eller via mail: johan.spector@l5navigation.com

Du är välkommen med din ansökan och CV till: rekrytering@l5navigation.com

Om L5 Navigation

L5 Navigation System AB startades 2013 och omsatte ca 90 miljoner SEK 2021. Vi hittar de mest konkurrenskraftiga produkterna på marknaden och integrerar dem i kraftfulla, flexibla system som passar både våra lokala och globala kunders dagliga arbetsflöden. 1 mars 2021 lanserade vi vår nya lösning för grävmaskiner, L5 U3D-X, ett 3D-system som har ett unikt förhållande mellan funktion/prestanda/kvalité och pris. L5 Navigation System marknadsför egna mätutrustningar och är också stolta återförsäljare för Emlid samt maskinstyrning från Topcon Positioning Systems® och samarbetar med andra företag i branschen för att kunna erbjuda en bred produktportfölj.