Vi söker Teknisk säljare i region Syd

L5 Navigation Systems AB är ett rikstäckande flexibelt och innovativt företag inom positionering och maskinkontroll i bland annat anläggningsbranschen.

Vi är inne i en expansiv fas och söker nu en Teknisk säljare till vårt team i region Syd som i stora drag innefattar Skåne, Blekinge, Kronoberg, Kalmar och Jönköpings län. Arbetet innebär dagliga resor med din tjänstebil, ibland krävs övernattningar. Arbetsuppgiften består i huvudsak utav försäljning av våra maskinstyrnings- och mättekniklösningar i L5 U3D-serien där tyngdpunkten ligger på nykundsbearbetning i Kronoberg, Blekinge och Kalmars län. Vi söker dig som brinner för försäljning och har ett stort teknikintresse. Kanske har du tidigare erfarenhet av bygg och anläggningsbranschen.

Din profil:

  • Driven försäljare
  • Kundorienterad och serviceinriktad
  • Teknikintresserad
  • Målmedveten och noggrann
  • Grundläggande datorkunskap
  • Erfarenhet av mätning och/eller maskinstyrningssystem är meriterande

Löpande rekrytering.

Tjänsten är en heltidstjänst. Lön efter överenskommelse. Tillträde efter överenskommelse.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Lindgren på tel: 072-528 99 97 eller via mail: martin@l5navigation.com

Du är välkommen med din ansökan och CV till: rekrytering@l5navigation.com

Om L5 Navigation

L5 Navigation System AB startades 2013 och omsatte ca 90 miljoner SEK 2021.
Vi hittar de mest konkurrenskraftiga produkterna på marknaden och integrerar dem i kraftfulla, flexibla system som passar både våra lokala och globala kunders dagliga arbetsflöden. 1 mars 2021 lanserade vi vår nya lösning för grävmaskiner, L5 U3D-X, ett 3D-system som har ett unikt förhållande mellan funktion/prestanda/kvalité och pris.
L5 Navigation System marknadsför egna mätutrustningar och är också stolta återförsäljare för Emlid samt maskinstyrning från Topcon Positioning Systems® och samarbetar med andra företag i branschen för att kunna erbjuda en bred produktportfölj.