Vi söker Servicetekniker till region Södra Norrland

Gillar du teknik, att ”skruva”, problemlösning, frihet under ansvar och att träffa härliga människor då ska du läsa vidare!

L5 Navigation Systems är ett rikstäckande flexibelt och innovativa företag inom positionering och maskinkontroll i bland annat anläggningsbranschen.

Vi söker en Servicetekniker som kommer bli en del av ett team i region Södra Norrland. Västernorrland, Jämtland och större delen av Gävleborgs län utgör huvudarbetsområdet men arbete kommer även ske i andra län. Arbetet innebär dagliga resor med ditt arbetsfordon, ibland krävs övernattningar. Uppgifterna är koncentrerade till installation och service av våra maskinstyrningslösningar i L5 U3D-serien till entreprenadmaskiner.

Att vara Servicetekniker hos L5 innebär ett fritt och varierande arbete. Ena dagen monterar du ett 3D-system. Det vill säga att du fysiskt monterar lösningens hårdvara, mäter in systemet med ett precisionsinstrument för att sedan kalibrerar det i mjukvaran med fortlöpande egenkontroller följt av ett komplett funktionstest. Till sist utförs ett administrativt arbete i form av registerhållning. Nästa dag kan bjuda på avancerad felsökning eller enkla kabelbyten på en helt annan typ av maskin på en annan ort. Detta gör att det hela tiden finns nya saker att lära sig och områden att utvecklas i.

Vi har kontor i Sundsvall, Örnsköldsvik och Östersund och vi tror att du bor inom ca 1 timmes resväg därifrån. Men vi är flexibla när det kommer till boendeort.

Din profil:

  • Gilla att ”skruva”
  • Kundorienterad och serviceinriktad
  • Målmedveten och noggrann
  • Ansvarstagande
  • Flexibel
  • Teknikintresserad
  • Grundläggande mekaniska kunskaper
  • Grundläggande elkunskap
  • Grundläggande datorkunskap
  • Erfarenhet av entreprenadmaskiner och gräv- GPS-system är meriterande

Löpande rekrytering.

Tjänsten är en heltidstjänst. Lön efter överenskommelse. Tillträde efter överenskommelse.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Hedström på tel: 070-618 03 98 eller via mail: mattias.hedstrom@l5navigation.com

Du är välkommen med din ansökan och CV till: rekrytering@l5navigation.com

Om L5 Navigation

L5 Navigation System AB startades 2013 och omsatte ca 90 miljoner SEK 2021. Vi hittar de mest konkurrenskraftiga produkterna på marknaden och integrerar dem i kraftfulla, flexibla system som passar både våra lokala och globala kunders dagliga arbetsflöden. 1 mars 2021 lanserade vi vår nya lösning för grävmaskiner, L5 U3D-X, ett 3D-system som har ett unikt förhållande mellan funktion/prestanda/kvalité och pris. L5 Navigation System marknadsför egna mätutrustningar och är också stolta återförsäljare för Emlid samt maskinstyrning från Topcon Positioning Systems® och samarbetar med andra företag i branschen för att kunna erbjuda en bred produktportfölj.