Introerbjudande L5 U3D-S Fältapp

Övergripande information

L5 U3D-S, som är en fältapp för GNSS-mätning, släpptes i början av juni och är en utökning av den uppskattade U3D-serien. Tack vare samma lättbegripliga användargränssnitt är instegströskeln för att komma igång väldigt låg. U3D-S erbjuder all tänkbar funktionalitet för inmätning och utsättning samt flertalet smarta funktioner för att skapa egna referensmodeller som enkelt delas med maskiner och andra enheter på projektet/företaget.

När det kommer till GNSS-mottagare kan U3D-S köras tillsammans med någon av våra beprövade mottagare i M-serien. Vi har nu i samband med lanseringen av U3D-S satt ihop ”redo att mäta”-paket där vi dessutom bakat in tiltfunktionalitet till extra förmånliga priser. Detta introerbjudande gäller fram till 2022-08-31.

Läs mer om produkterna

Kontakt

Ta kontakt med någon av våra lokala säljare för att boka in en demo eller köpa ett paket.

Om L5 Navigation

L5 Navigation Systems AB startades 2013 och omsatte ca 90 miljoner SEK år 2021. Med ca 30 medarbetare i Sverige och verksamhet även i Norge och Finland är vi en trygg samarbetspartner.

Vi hittar de mest konkurrenskraftiga produkterna på marknaden och integrerar dem i kraftfulla, flexibla system som passar både våra lokala och globala kunders dagliga arbetsflöden. 1 mars 2021 lanserade vi vår nya lösning för grävmaskiner, L5 U3D-X, ett 3D-system som har ett unikt förhållande mellan funktion/prestanda/kvalité och pris. Som sedan har utökats med L5 U3D-L och L5 U3D-XL för hjullastare resp. grävlastare.

Vi marknadsför egna mätutrustningar och är också stolta återförsäljare för Emlid samt maskinstyrning från Topcon Positioning Systems® och samarbetar med andra företag i branschen för att kunna erbjuda en bred produktportfölj.