Introerbjudande L5 U3D-D Bandschaktarsystem

Övergripande information

Nu har U3D-serien stöd för ytterligare en maskintyp, nämligen bandschaktare. Vi erbjuder två varianter av guidande system – U3D-DG som är instegsmodellen med antennerna på schaktbladet samt U3D-DG+ som är ett mastlöst system med antennerna på taket.

I samband med lanseringen kör vi ett attraktivt introerbjudande för komplett system inklusive 1 års Funktionsavtal (SWEPOS nätverksRTK-abonnemang, Molntjänst, Fjärr- och telefonsupport, Internetuppkoppling via Telia samt tillgång till kommande mjukvaruversioner).

Erbjudandet gäller fram till 2022-08-31.

Läs mer om produkterna

Kontakt

Ta kontakt med någon av våra lokala säljare för att boka in en demo eller köpa ett system.

Om L5 Navigation

L5 Navigation Systems AB startades 2013 och omsatte ca 90 miljoner SEK år 2021. Med ca 30 medarbetare i Sverige och verksamhet även i Norge och Finland är vi en trygg samarbetspartner.

Vi hittar de mest konkurrenskraftiga produkterna på marknaden och integrerar dem i kraftfulla, flexibla system som passar både våra lokala och globala kunders dagliga arbetsflöden. 1 mars 2021 lanserade vi vår nya lösning för grävmaskiner, L5 U3D-X, ett 3D-system som har ett unikt förhållande mellan funktion/prestanda/kvalité och pris. Som sedan har utökats med L5 U3D-L och L5 U3D-XL för hjullastare resp. grävlastare.

Vi marknadsför egna mätutrustningar och är också stolta återförsäljare för Emlid samt maskinstyrning från Topcon Positioning Systems® och samarbetar med andra företag i branschen för att kunna erbjuda en bred produktportfölj.