Vi söker Servicetekniker till Mellansverige

By | 3 juli, 2020

L5 Navigation Systems AB är ett rikstäckande företag med flexibla och innovativa lösningar för positionering och maskinstyrning mot bland annat anläggningsbranschen. Vi är inne i en expansiv fas och söker nu en Servicetekniker som kommer bli en del av ett team med arbetsområde i främst Närke, Östergötland, Västergötland och Dalarna.

Arbetet innebär dagliga resor med ditt arbetsfordon och ibland krävs övernattningar. Uppgifterna är koncentrerade till installation av olika maskinstyrningslösningar samt service av dessa system. Vi tror att du bor centrerat i området kanske i närheten av Örebro eller Linköping/Norrköping.

Din profil

  • Kundorienterad och serviceinriktad
  • Teknikintresserad
  • Målmedveten och noggrann
  • Vana vid anläggningsmaskiner
  • Grundläggande mekaniska kunskaper
  • Grundläggande elkunskap
  • Grundläggande svetskunskap
  • Grundläggande datorkunskap
  • Erfarenhet av gräv-/GPS-system är meriterande

Tjänsten är en heltidstjänst. Lön efter överenskommelse. Tillträde: efter överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2020-08-31

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Spector på tel: 072-5289958, eller via mail: spector@l5navigation.com

Du är välkommen med din ansökan och CV till: rekrytering@l5navigation.com

Om oss

L5 Navigation System AB startades 2013 och omsatte 2019 ca 60 miljoner SEK.

Vi hittar de mest konkurrenskraftiga produkterna på marknaden och integrerar dem i kraftfulla, flexibla system som passar både våra lokala och globala kunders dagliga arbetsflöden. 2019 lanserade vi L5 3DX ett 3D-system som har ett unikt förhållande mellan funktion/prestanda/kvalité och pris. Vid årsskiftet kompletterades lösningen med stöd för svängande bom.

L5 Navigation System är också stolta återförsäljare för Emlid och maskinstyrning från Topcon Positioning Systems® och samarbetar med andra företag i branschen för att kunna erbjuda en bred produktportfölj. Vi har även verksamhet i Norge och Finland.