Servicetekniker norra Sverige

By | 11 februari, 2019
Vi söker en servicetekniker till norra Sverige
Jobbet innebär att installera, serva och supporta våra maskinstyrningssystem för anläggnings och gruvmaskiner. Arbetet innefattar resor till kunders arbetsplatser och arbete utanför ordinarie arbetstid förekommer. Din främsta uppgift är att se till att varje kund blir nöjd och i sin tur rekommenderar L5 Navigation Systems produkter till andra. Det är så Vi kan växa och fortsätta leverera de smartaste lösningarna till det bästa priset.

Vi tror att Du är tekniskt intresserad, serviceinriktad, gillar möten med människor och dessutom vill ha ett omväxlande och roligt arbete där du arbetar med den senaste tekniken. Om du känner igen dig i beskrivningen hoppas vi att du tar dig tid att formulera ett litet mejl till oss.    Oavsett bakgrund vet vi att det viktigaste är att man verkligen vill lära sig och har ett driv att hela tiden förbättra sig och komma vidare till nästa kunskapsnivå. 

Övriga egenskaper:
Du respekterar dina kunder och medarbetare och kan skapa förtroende hos personer Du är affärsmässig, strukturerad, drivande och lyhörd Du har körkort för bil (B)

L5 Navigation Systems är ett internationellt företag med uppdrag över hela världen, vilket gör att det finns stora möjligheter till resor och ett mycket rikt, varierande och meningsfullt arbete.

Frågor om tjänsten
Frågor besvaras av VD Martin Lindgren 
Epost:  info@l5navigation.com 
Mobil:   072-528 99 97

Är du vår man eller kvinna? 
Skicka då din CV och ett personligt brev till info@l5navigation.com senast den 31 Mars. 
Märk din ansökan med ”Servicetekniker Norr”.
Om L5 Navigation Systems AB
L5 Navigation Systems AB är ett företag som utvecklar och återförsäljer positioneringslösningar för geodesi-, entreprenad- och gruvbranschen. L5 kombinerar de bästa och mest prisvärda lösningarna på marknaden för att skapa maximal kundnytta till rätt pris. Bland våra leverantörer finns bl a Carlson Software och Geomax – Part of Hexagon.