Teknisk säljare geodesi, Mälardalen

By | 29 november, 2018

Vi söker en teknisk säljare av geodesiprodukter i Mälardalen
Jobbet består i att hjälpa våra kunder och återförsäljare finna de bästa mätningstekniska lösningarna för deras olika uppdrag. Till din hjälp har du tillgång till en betydande produktportfölj från en rad ledande tillverkare bestående av totalstationer, GNSS, scanners, samt mjukvaror. Din främsta uppgift är att se till att varje kund blir nöjd och i sin tur rekommenderar L5 Navigation Systems produkter till andra. Det är så Vi kan växa och fortsätta leverera de smartaste lösningarna till det bästa priset.

Vi tror att Du är tekniskt intresserad, serviceinriktad, gillar möten med människor och dessutom vill ha ett omväxlande och roligt arbete där du arbetar med den senaste tekniken. Om du känner igen dig i beskrivningen hoppas vi att du tar dig tid att formulera ett litet mejl till oss.

Ett stort plus är om Du har erfarenhet från branschen, oavsett om det är som säljare på fältet eller som mätningsingenjör eller liknande. Oavsett bakgrund vet vi att det viktigaste är att man verkligen vill lära sig och har ett driv att hela tiden förbättra sig och komma vidare till nästa kunskapsnivå. 

Övriga egenskaper:

  • Du respekterar dina kunder och medarbetare och kan skapa förtroende hos personer
  • Du är affärsmässig, strukturerad, drivande och lyhörd
  • Du har körkort för bil (B)
  • Du har god datorvana

L5 Navigation Systems är ett internationellt företag med uppdrag över hela världen, vilket gör att det finns stora möjligheter till resor och ett mycket rikt, varierande och meningsfullt arbete.

Frågor om tjänsten
Frågor besvaras av VD Martin Lindgren
Epost:  info@l5navigation.com
Mobil:   072-528 99 97

Är du vår man eller kvinna?
Skicka då din CV och ett personligt brev till info@l5navigation.com senast den 31 december.
Märk din ansökan med ”Teknisk Säljare Mälardalen”.

 

Om L5 Navigation Systems AB

L5 Navigation Systems AB är ett företag som utvecklar och återförsäljer positioneringslösningar för geodesi-, entreprenad- och gruvbranschen. L5 kombinerar de bästa och mest prisvärda lösningarna på marknaden för att skapa maximal kundnytta till rätt pris. Bland våra leverantörer finns bl a Carlson Software och Geomax – Part of Hexagon.

Annons som PDF: SäljareMälardalen201811