L5 Navigation Systems & MOBA Sweden ingår samarbete

By | 4 juli, 2016

L5 Navigation Systems blir ensam leverantör av avancerad GNSS-utrustning till MOBA Sweden AB

Luleå, 5 juli 2016: L5 Navigation Systems ingår samarbete med MOBA Sweden (tidigare Novatron Machine Control Systems AB) som leverantör av GNSS-utrustning för maskinstyrning och positionering. L5 Navigation Systems AB kommer att leverera högkvalitativa GNSS-mottagare med centimeternoggrannhet och exakt riktningsindikation till alla GNSS maskinstyrningssystem sålda av av MOBA Sweden med start i första delen av tredje kvartalet 2016.

”Vi känner oss mycket glada över denna möjlighet som är helt i linje med företagets långsiktiga affärsplan”, ”Vår andra generations universella GNSS-mottagare är en kostnadseffektiv kvalitetsprodukt som kommer att sätta en ny standard för positionering i maskinstyrningsbranschen” säger Martin Lindgren, VD för L5 Navigation Systems AB.

“Vi är glada att inleda detta samarbete med L5 som också ger oss möjligheten att ge starkare och snabbare support på GNSS i Sverige” säger Patrik Wallgren, Försäljningsdirektör för MOBA Sweden AB

Läs hela pressmeddelandet här: L5_PR_Moba_201607_SE

SUMITOMO_Ecxavator_fitted_with_Xsite_PRO_117_55b79f3f782e

Foto från MOBA Group